Tohtoripalvelu Raumalla

Rauman klinikalla pidämme vastaanottoa ja suoritamme gynekologisia ja esteettisiä toimenpiteitä.

Gynekologian yleisiä tutkimuksia ovat ultraäänitutkimukset, kolposkopiat ja virtsarakon tähystykset. Esteettisistä hoidoista mm. botuliinihoidot, täyteainehoidot ja monipuoliset laitehoidot ovat erikoisosaamistamme.

Leikkaussalissa teemme vaativia toimenpiteitä kuten laskeumaleikkauksia, esteettisen gynekologian korjaavia toimenpiteitä, rasvaimuja ja silmän luomileikkauksia. Suonikohjuja hoidamme vaahdottamalla.

Tohtoripalvelu Itun henkilokunta
Lasarus Mitrofanoff ja Svetlana Remshu
Suuhygienisti Tohtoripalvelu Pori

Tohtoripalvelu Porissa

Tervetuloa uudelle klinikallemme Poriin. Teitä palvelevat itsenäinen ammatinharjoittaja Alena ja opiskelija Max.

Alenalla on tarjolla kaikki suuhygienistin palvelut, mm. puhdistukset, valkaisut ja hammaskiven poistot. Lue lisää suun hyvinvoinnin palveluista >>

Lääkäri Mitrofanoff (itsenäinen ammatinharjoittaja) antaa esteettisen lääketieteen hoitoja,  kuten ilmerypyt, täyteainehoidot, PRP-hoidot ja kemialliset kuorinnat. Mahdollisuus myös plastiikkakirurgiseen konsultaatioon. Lääkäri Lasu on paikalla viikottain.

PRP-hoitoja on saatavilla iholle tai polviniveleen. Kemiallisilla kuorinnoilla hoidamme esim. kasvojen ihon värimuutoksia tai ikääntymisen aiheuttamia jälkiä. Saatavilla myös laitehoitoja kuten HIFU kasvojenkohotus ja karvanpoisto laserilla.

Leikkaussali

Leikkaus on ainutkertainen tapahtuma. On suuri merkitys, missä ympäristössä ja millaisilla ihmiskontakteilla kokonaisuus hoidetaan. Rauman klinikan yhteydessä on oma viihtyisä leikkaussali, joka täyttää uusimmat turvallisuusstandardit. Polikliinisissa leikkauksissamme toimenpide suoritetaan paikallispuudutuksessa. Sen jälkeen pääsee itse siirtymään toipumishuoneeseen, jossa seurataan muutama tunti. Polikliinisen toimenpiteen jälkeen toipuminen on nopeampaa kuin nukutuksen tai selkäydinpuudutuksen jälkeen. Kipu leikkauksen aikana on harvinaista. Lääkäri ja muu henkilökunta säilyy samana koko hoitotapahtuman ajan. Toipilasaikana yhteydenpito on helppoa ja asioita hoitaa tuttu lääkäri ja henkilökunta

Leikkaussalissa suoritetaan muunmuassa intiimikirurgiaa
Leikkaussalimme täyttää uusimmat turvallisuusstandardit
Porin toimipisteessä teitä palvelevat Alena ja Max

Henkilökunta

Tervetuloa välittävään hoitoon. Tärkein arvomme, humaani suhtautuminen ihmisiin, kumpuaa sydämestä. Haluamme osata asiamme, siksi kouluttaudumme jatkuvasti kongresseissa. Tinkimätön ote työtehtävien suorittamiseen on meille ominainen sisäisen yrittäjyyden piirre. Se näkyy tavoissamme palvella ihmistä hyvin joka hoidon vaiheessa. Lue lisää henkilökunnastamme.