UltraliftTM HIFU

Är du runt 50? Då kan HIFU vara en utmärkt lösning på dina ansiktsproblem och till ett förmånligt pris!

För vem passar behandlingen?

Behandlingen passar för kvinnor eller män mellan 25 och 60 år som bland annat har probelm med dubbelhaka, hängande hud i ansiktet eller har synliga trötthetstecken i ansiktet och vill ha en naturlig behandling utan kirurgiska ingrepp.

Verkningsmekanismen

HIFU är en förkortning på High Intensity Focused Ultrasound, vilket innebär att ultraljudsvågorna fungerar som verkningsmekanism i denna behandling och inga kirurgiska ingrepp är nödvändiga. Ultraljudsvågorna tränger in i tre av hudskikten och bland annat stramar åt huden och underliggande vävnader samt stimulerar produceringen av kollagen och elastin i huden.

ultralift

Behandlingen

På vår klinik använder vi oss av den traditionella HIFU-metoden, vilket betyder att behandlingen tar tid, ca 70 minuter för behandling av ansiktet och behandling av både ansiktet, halsen och dekolletaget räcker 1 h och 45 min. På vår klinik får du den traditionella HIFU-behandling till det lägsta priset och med den högsta kvaliteten! 

Resultatet

Om de problem som skall behandlas är väldigt allvarliga bör man i stället överväga plastikkirurgi. HIFU-behandlingen använder sig inte av kirurgiska metoder, vilket betyder att resultatet inte heller blir detsamma som om man skulle genomgå en kirurgisk ansiktslyftning. Plastikkirurgi är dock oftast kostsamt och återhämtningstiden är lång. Genast efter HIFU-behandlingen märker man kanske inte ännu någon skillnad i sitt utseende, men efter tre till sex månader börjar resultatet gradvis synas. 

Om man överväger ansiktslyftning kan man konsultera vår expertläkare som kan rekommendera vilken typ an behandling som lämpar sig bäst. I de fall där läkaren har rekommederat HIFU-behandling har 90 % av behandlingarna varit framgångsrika och klienterna har varit antingen nöjda eller mycket nöjda med resultatet.

Bilderna nedan visar några optimala resultat av behandlingen

Hifu tulos
Före och efter
hifu tulos
Före och efter
hifu tulos
Före och efter
Hifu tulos
Före och efter