Suuhygienistin palvelut Pori

Tohtoripalvelu Pori tarjoaa suuhygienistin palvelut, kuten hampaiden valkaisut tehokkaasti ja turvallisesti.  Teitä palvelee itsenäinen ammatinharjoittaja Alena Remshu.

Hinnat hoitoihimme löytyvät hinnastosta>>

Hampaiden valkaisut

Hampaiden tehovalkaisu

Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella. Koko toimenpide kestää noin tunnin, kukin käsittely kestoltaan 15 minuuttia. Lopputuloksena saat selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-10 astetta. Hampaiden valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

 

Hampaiden kevytvalkaisu

Kevytvalkaisussa hampaat käsitellään yhden kerran valkaisuaineella ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaittesi väriä ja sopii erinomaisesti tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1- 4 astetta.

Hampaiden valkaisusta

Käytämme Beyond™ -valkaisumenetelmää, joka on turvallinen ja tehokas tapa valkaista hampaat. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää halogeenin ja LED-valotekniikan tuottaakseen tehokkaan vaikutuksen. Lampun optinen suodatin poistaa kipua aiheuttavat lämpö- ja ultraviolettisäteet. Menetelmä takaa hyvän lopputuloksen ja miellyttävän hoitokokemuksen.

Hampaiden valkaisu tehdään puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Hammaskivi on tärkeää poistaa ennen valkaisua parhaan lopputuloksen saamiseksi. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Suuhygienistimme tekee ennen valkaisua suun terveystarkastuksen, jossa katsotaan, ovatko nämä asiat kunnossa.

Kahden päivän aikana tulee välttää tummia/värjääviä/happamia juomia ja ruokia, kuten kahvi, tee, punaviini, soijakastike, tomaatti, lakritsi, salmiakki, suklaa, mustikat, curry ja colajuomat. Valkaisutuloksen säilyttämiseksi pitkällä aikavälillä käy säännöllisesti suuhygienistin vastaanotolla poistamassa hammaskivi ja värjäytymät. Hamapaiden valkaisua voidaan tehdä korkeintaan kaksi kertaa vuodessa.

Air-Flow -soodapuhdistus

Air-Flow -soodapuhdistuksella saadaan tehokkaasti poistettua värjäytymiä ja plakkia hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Toimenpide tehdään hienojakoisella puhdistusaineella yhdessä vesi-ilma painesuihkeen kanssa. Air-Flow -soodapuhdistuksella saadaan puhtaat, kiiltävät ja liukkaat hampaat.

Hammaskiven poisto

Suuhygienistimme poistaa hammaskiven hellävaraisesti käyttäen ultraääntä ja/tai käsi-instrumentteja. Säännöllinen hammaskiven poisto auttaa pitämään suun terveenä. Kun suuhun kertyvä bakteerimassa kovettuu, se muuttuu hammaskiveksi. Hammaskiveä on yleensä suun vaikeasti puhdistettavilla alueilla, esimerkiksi ahtaissa hammasväleissä. Hammaskiveä kertyy myös ienrajaan, sekä ikenen alle ientaskuihin. Hammaskiven poistoon kuuluu myös yksilöllisen suun omahoidon ohjaus, hampaiden pinnallisten värjäytymien puhdistus sekä tarvittaessa fluoraus.

Palvelupaketit

Terve suu –paketti sis. Suun terveystarkstus, hammaskiven poisto, Air-Flow -soodapuhdistus, fluoraus ja suun omahoidon ohjaus: 45min

Kaunis hymy –paketti sis. Hampaiden tehovalkaisu + huulten täyteainehoito: 90min

Terve suu + kaunis hymy –paketti sis. terve suu ja kaunis hymy pakettien hoidot

Hinnat hoitoihimme löytyvät hinnastosta>>