Skönhetsinjektioner

Med hjälp av Botulin och olika fillers kan man bli av med rynkor på ett naturligt sätt.

I vår klinik görs dessa behandlingar av vår estetiska läkare dr Mitrofanoff. Detta bör tas i beaktande när man jämför priserna mellan olika kliniker, eftersom behandlingarna på andra kliniker oftast görs av en sjuksköterska eller en kosmetolog.

Botox

Botulin används för att bli av med de mimiska rynkorna som bildas av ansiktets mimik och våra ansiktsrörelser, så som rynkor mellan ögonbrynen (eng. glabellar lines), rynkor i pannan eller runt ögonen. Botulininjektionerna är väldigt säkra då de utförs av en specialiserad estetisk läkare. Behandlingen är smärtfri och görs på ca 10 minuter. Resultat kan ses efter två till sju dagar, men det slutliga resultatet uppnås först två veckor efter behandlingen.

Fillers

Ibland vill klienten bli omedelbart av med sina rynkor och då är fillers ett ypperligt alternativ. Fillers är en populär behandling, eftersom klienten direkt kan se det mycket imponerande resultatet. Fillers kan också användas till annat än att bli av med rynkor, man kan fylla ut till exempel hängande kinder med fillers samt förbättra läpparnas utseende. I vår klinik strävar vi till att ge alla våra klienter ett naturligt resultat.

Kombinerade behandlingar

Botox och fillers kan också kombineras. Denna typ av behandling är ofta den bästa lösningen för många kvinnor över 40 år. Behandlingarna planeras dock alltid individuellt för varje klient eftersom alla fall är olika. Vi beaktar alltid klientens egna önskemål – trots att vårt team skulle rekommendera en annan form av behandling är det alltid klienten som själv väljer vilka behandlingar hon vill genomgå. De bästa resultaten har dock oftast nåtts då klienten har följt kosmetologens och den estetiska läkarens rekommendationer och samtyckt till den plan som de har gjort upp för klienten. Detta är kanske inte alltid det billigaste alternativet, men oftast det bästa..