Boende

Vi rekommenderar att våra patienter anländer en natt före operationsdagen samt stannar kvar en natt efter operationen.

Boende på ett av våra gästrum

Våra gästrum är tillgängliga för våra klienter mot en liten avgift. Gästrummet har en anspråkslös inredning och består av ett rum med badrum. Det finns kylskåp, ugn, tvättmaskin, bäddsoffa, kaffekokare, vattenkokare, TV och en gratis Wi-Fi-anslutning. Detta är det säkraste alternativet för boende efter operationen, eftersom vår klinik och vår personal finns alldeles i närheten. Om du har frågor om priser, var god och kontakta oss.

questroom
sunflowers in rauma

Sommarstuga

Om du vill uppleva sydvästra Finlands landsbygd kan du hyra vår sommarstuga, som ligger 30 km från Raumo i den berömda byn Panelia. Stugan består av ett kök, ett vardagsrum och ett litet badrum och är utrustad med rinnande vatten, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och TV. Kontakta oss för att få ett priserbjudande.

Du kan också kombinera ditt boende till exempel genom att bo på sommarstugan några dagar innan behandlingen eller operationen och i ett av gästrummen efteråt.

Hotell

Ifall du vill njuta av den lyx som ett hotell erbjuder så kan du också boka ett hotellrum i närheten av vår klinik. Raumo är en liten stad, så nästan varje hotell finns på gångavstånd (1-2 km) från vår klinik. Vi rekommenderar Hotell Kalliohovi och Hotell Raumanlinna. Båda hotellen är moderna med rum som är renoverade och innovativt inredda. Om du är förtjust i art-deco så är Hotell Raumanlinna ett ypperligt val.

 

rauma