+358 44 058 6363 | Syväraumankatu 12 Rauma Finland

Personal

Vi har en välutbildad och vänlig personal!

Vår privatklinik Itu är ett litet specialistföretag. Personalen består av gynekologen och den verkställande direktören Dr Lasarus Mitrofanoff, som också har grundat kliniken, samt hans assistent Svetlana och assistenterna och sjuksköterskorna Alena och Marika. Här nedan hittar du mer information om personalen.

Dr Lasarus Mitrofanoff

Dr Lasarus Mitrofanoff, eller Lasu, är klinikens chef och grundare. Han är utbildad gynekolog och gynekologisk kirurg och har alltid varit intresserad av dessa teman inom det medicinska området. Han har även specialiserat sig inom estetisk gynekologi genom att delta i internationella kurser och utbildningar samt praktiserat estetisk gynekologi på flera olika kliniker.

Lasarus Mitrofanoff

Svetlana Remshu

Svetlana Remshu är ansvarig för de flesta uppgifter i vår klinik. Man kan säga att allt i kliniken och i operationsrummet berörs av Svetlana. Svetlana hjälper Dr Lasarus med mindre kirurgiska operationer och tar ofta hand om klienterna före och efter operationen.

Svetlana Remshu

Alena Remshu

Alena Remshu är sjuksköterska och hon studerar till tandhygienist. Hon är mycket intresserad av både dental- och gynekologisk kirurgi. Hon har utbildats av Dr Lasarus för att vara en utmärkt instrumentassistent i mycket krävande gynekologiska operationer. Alena tar också hand om klienterna före och efter operationen. Hon har en viktig roll i vår klinik och utför alla våra tandblekningsprocedurer.

Marika Sosala

Marika Sosala är utbildad sjuksköterska i grunden och har senare även utbildat sig till barnmorska på Rauman ammatti-instituutti år 1995. Hon har bland annat jobbat med kirurgisk sjukvård, som barnmorska och som sjuksköterska på en poliklinik för kvinnor.

På vår klinik jobbar Marika som sjuksköterska och Dr Lasarus har också utbildat henne till en utmärkt assistent i väldigt krävande gynekologiska och estetiska operationer.

Marika är en vänlig, omtänksam och väldigt godhjärtad person som alla gillar, både kollegor och klienter. Hon utför sitt jobb utomordentligt och med största noggrannhet.

Marika talar finska och engelska.

Sairaanhoitaja Marika-Sosala
Sulje
Call Now Button