Ennen ja jälkeen kuvia

Täyteainehoidot, huulten muotoilu

Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
huulten täyttö kokemuksia
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen
Huulet ennen ja täyteainehoidon jälkeen

Täyteainehoidot, kyynelurat ja nasolabiaalit

31-vuotias nainen. Kyynelurat. Hydryalix Volume-täyttö.
Kyynelurien täyttö ennen ja jälkeen
nasolabiaali
60-vuotias nainen, 2 ruiskua K-Fill Mediumia nasolabiaalijuonteisiin.

Täyteainehoidot, nenän muotoilu

Nenän muotoilu täyteaineella
Nenän muotoilu täyteaineella

Täyteainehoidot: leukalinjan hoito Radiessella

Leukalinja ennen hoitoa
Leukalinja Radiesse-hoidon jälkeen

Botuliinihoidot

Raumalla Botuliinihoidot Tohtoripalvelun lääkäriltä
Otsa ennen ja jälkeen botuliinihoidon

Hampaiden valkaisut

Hampaiden tehovalkaisu
Hampaiden kevytvalkaisu
Hampaiden AirFlow-soodapuhdistus

Laserhoidot: TightSculptTM selluliittiin ja ihon kiristämiseen

Katso kuinka hoitotulos kehittyy:

Ennen hoitoa ja 7 vk ja heti 4:n hoidon jälkeen, hoitosarja vielä kesken. Mies 50 v. laihduttanut 15 kg, ollut vähähiilihydraattisella dieetillä ja paino laskenut laserhoitojen kuluessa 3 kg (83 – 80) Huomaa venyneen ihon merkittävä kiristyminen. Tukiliivä suositellaan, mutta tässä sitä ei ole käytetty.

Sama henkilö, hoitosarjan neljäs. Ennen ja heti jälkeen hoidon. Huomaa välitön ihoa kiristävä vaikutus. Iho kiristyy lisää 2-12 vk kuluessa.

Laserhoidot: Smile Eye Lift ja Xanthelasma

silmäpussit pois
Nainen, 2 viikkoa ensimmäisen Smile Eye Lift-hoidon jälkeen
silmapussit
60-vuotias nainen, yksi Smile Eye Lift -laserhoito alaluomien alle.
Xanthelasma. Ennen ja viikon kuluttua hoidosta.

Laserhoidot: Holistinen hoitotapa käyttäen useita laservaloja

Laserhoito auttoi nuorehkon naisen tummiin silmänalusiin
Ennen ja jälkeen laserhoidon. Ongelmana nuorehkon naisen tummat silmänaluset - päädiagnoosi oli ohuen ihon läpi kuultavat 1 mm paksuiset laskimot 2-3 kpl per silmänalunen.

Laserhoidot: Fotona 4D ei-kirurginen facelift

Ennen Fotona 4D laserhoitoa
4 kk kolmannen hoidon jälkeen.

Laserhoidot: Kynsisilsa

Kynsisilsa. Ennen hoitoa ja vuoden kuluttua.
kynsisilsa ennen ja jälkeen laserhoidon
Testillä todennettu kynsisilsa, n. 35-vuotias nainen. Ennen hoitoa. 1,6 vuotta hoidon jälkeen
Kynsisilsa. Ennen hoitoa ja 4 kk kuluttua.

Face Tite hoidot: Juliet Lift

juliet facelift kasvojenkohotus tulos
Nainen, 3 päivää Juliet Faceliftin jälkeen. Lopullinen tulos nähtävissä 3-6 kk kuluttua.
juliet facelift kasvojenkohotus tulos
Nainen 52 v, viikko Juliet liftin jälkeen.
juliet facelift kasvojenkohotus tulos
Nainen 52 v, viikko Juliet liftin jälkeen.

Yläluomileikkaukset

yläluomileikkaus kokemuksia
Nainen, 52 v, viikko yläluomileikkauksen jälkeen.
Ennen toimenpidettä ja ompeleiden poiston yhteydessä 7 vrk kuluttua.
Ennen toimenpidettä sekä 6 viikon kuluttua.
Ennen toimenpidettä ja 4 viikon kuluttua.

Palautetta asiakkailtamme

2 kk leikkauksen jälkeen: “Ei ole kipuja! Mahtavaa! Pari kertaa kun jotain raskasta päivän tehnyt niin ihan inan on tuntunut oikealla syvemmällä kipua. Mutta tosi tosi vähän ja kaikki loppu ollut oikeen onnea ja autuutta. Olen kyllä myös todella onnellinen ja äärettömän tyytyväinen työhönne ja hyvään palveluun!”


– Nainen, n. 30 v, Pohjois-Pohjanmaa. Vuosien vatsakivut, jotka eivät olleet selvinneet tutkimuksissa. Meillä Rauman Tohtoripalvelussa tehty ultraääni, epäily sektioarven endometrioosista. Tehtiin tumesenssipuudutuksessa muutoksen poisto lihaskalvon päältä. Diagnoosi varmistui mikroskooppiitutkimuksessa. –

“Juliet-liftin jälkeen olen hämmästynyt nopeista tuloksista ja tulos vain parantuu lähikuukausien aikana! Lasu teki toimenpiteen huolellisesti ja sain hyvät kotihoito-ohjeet. Samalla minulle tehtiin yläluomileikkaus, joka onnistui erinomaisesti. Poistatin tikit toisella paikkakunnalla ja sairaanhoitaja ihmetteli tikkien siisteyttä “Erityisen lahjakas tekijä” -sanoilla. Fractora-hoito tasoitti ihon väriä, ihoni näyttää ja tuntuu nyt hehkuvalta ja elinvoimaiselta. Jälkiseuranta tapahtui puhelimitse muutaman päivän ajan operaatioiden jälkeen, kiitos siitä. Jos minulta kysytään, niin kyllä, suosittelen lämpimästi Lasua”.

Nainen n 52-vuotta, Oulun läänistä. Juliet Lift, kasvojen Fractorahoito ja yläluomien blefaroplastia samalla kertaa-

“Hei! Ja kiitos vielä kaikesta. Palvelunne oli erittäin hyvää ja itse toimenpide oli kivuton eikä tarvinnut jännittää lainkaan. Ensimmäinen yö oli hirveä, mutta sen jälkeen olin melkein oireeton. 5 päivän päästä toimenpiteestä olin jo pihahommissa. Olen ollut tyytyväinen mutta suoraan sanottuna en ole uskaltanut sen tarkemmin aluetta tutkia. Tietysti olen sen nähnyt mutta jotenkin sain monta vuotta kärsiä vaivasta ja nyt kun se on hoidettu, niin en voi jotenkin uskoa/käsittää asiaa, voisiko olla näin hyvin ja mitä jos ja entä jos…  Tarvitseeko/olisiko minun hyvä tulla jonkin näköiseen jälkitarkastukseen? Kiitos paljon ja hyvät joulun odotukset!”

– Nainen pääkaupunkiseudulta, labioplastia (oireinen ja esteettinen ongelma), n. 23 v –

“Hei ja kiitos kysymisestä, hyvää kuuluu! Sain todellakin avun leikkauksesta ja tulos on loistava. Mitään näkyviä arpia ei ole ja lopputulos on luonnollinen ja juuri sellainen, kuin toivoinkin, että se parhaassa tapauksessa tulisi olemaan. Olen toipunut siitä todella hyvin ja mikään siihen liittyvä ei enää rajoita elämääni. Pystyn liikkua miten tahansa kärsimättä vanhoista vaivoista, eikä se myöskään enään rajoita henkilökohtaista intiimielämää. Vaikka komplikaatioita tuli paranemis vaiheessa, niin olen onnellinen, että uskalsin tulla leikkaukseen ja jälki on näin hyvä. Kiitokset siitä vielä kerran!”

Nainen pohjois-Suomesta, peräsuolen laskeuman korjaus, kiristys ja rakon laskeuman korjaus (emättimen väljyys, lievät laskeuman oireet ja lievä virtsankarkailu), n. 33 v –

“Mihin teillä voi jättää palautetta? Haluaisin antaa heti palautetta uskomattoman hyvästä ja ihmisläheisestä palvelusta.”

– Nainen pääkaupunkiseudulta HIFU-hoidon jälkeen, n 50 v. –

“Kiitos kovasti, kun jaksat vastailla kysymyksiini.”

– Nainen n, 35 v., (sähköpostikirjeenvaihdosta laservalohoidon jälkeen, ennen leikkausta) –

“Lopputulos näyttää hyvältä. Todella ihanan huolehtivaista ja hämmästyttävää, kun yleensä lääkärit ei ehdi vastata mihinkään, ei edes vastaanotolla. Voin sanoa, että tällaiselle klinikalle on varmasti kysyntää.”

– Nainen, kolpoperineoplastialeikkaus, n. 32 v. –

“(Labioplastian) tulos on parempi kuin luulin.”

– Nainen n. 21 v. –

“Kiitos paljon. Kaikki on muuten sujunut loistavasti toimenpiteestä tähän asti todella hyvin, enkä olisi halunnut missään muualla toimenpidettä tehdä. Kiitos teille.”

– Nainen 18 v –

“Suuri kiitos mahtavasta palvelusta ja hoidosta! Kaikki on sujunut paremmin mitä olisin osannut kuvitella. Ja turhaan pelkäsin toimenpidettä. Nyt vaan lopullista tulosta odotellessa.”

– Nainen n. 28 v Savosta, laboaplastia ja klitoriksen hupun plastia –

“Kiitos tähän asti loistavasti menneestä Juliet Lift toimenpiteestä ja ihanasta huolenpidosta. Kipuja ei ole ollut yhtään ja kaikki on muutenkin mennyt  paremmin kuin osasin odottaa. Alustava tulos näyttää todella hyvältä!”

– Nainen n. 50 v –

“Kiitos, minusta tuntuu erittäin hyvälle ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, enkä osaa sanoin kuvailla. Tein elämäni parhaan päätöksen, sillä voin entiseen nähden sata kertaa paremmin ja olen hyvällä tuulella ja iloinen, ja pienet asiat tuntuvat arvokkaalta, ja kuukautistenkaan aikana en ole kiukkuinen. Leikkausalue on paremman näköinen ja tuntuinen kuin odotin ja luonnollisen näköinen, ja olen sanoin kuvaamattoman tyytyväinen ja onnellinen. Varaan sitten ajan jälkitarkastukseen ja silloin tekin voisitte sanoa mielipiteenne, mutta itselläni ei ole mitään valitettavaa ja kaikki pelkoni olivat turhaa. Kiitos paljon.”

– Nainen Varsinais-Suomesta n. 23 v. , 5 vk labiaplastian ja klitoriksen hupun plastian jälkeen  –

“Asiakas palasi gynen polilta sairaalan ala-aulaan ja pyysi ilmoittautumisen vastaavalta työntekijältä saada tietää, kuka gynekologi tällainen mieshenkilö onkaan…

Potilas oli todella tyytyväinen saamaansa palveluun. Kiitteli kovasti!  Lääkäri kertoi asiat ymmärrettävästi ja jaksoi kärsivällisesti vastailla kysymyksiin.”

– Nainen n. 30 v –

“Vähän jännitti tulla tänne kaukaa toisesta kaupungista mutta teillä on niin miellyttävä klinikka… leikkaus meni hienosti ja huolenpito leikkauksen jälkeen oli ihmeellistä. Minulla on ystävä, joka on miettinyt yhtä leikkausta, ajattelin kertoa hänelle teistä.”

– Nainen 28 v –

“Tiivis yhteydenpitonne leikkauksen jälkeen on hyvä asia sillä sekä lääkäri että itsekin pysyi ajantasalla omasta tilanteesta… sai myös vastauksia itseä askarruttaviin kysymyksiin aina tarvittaessa. Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.”

– Nainen 18 v – 

“Kiitos teille hyvästä ja loistavasta palvelusta :)”

– Nainen 18 v –

“Olipa ihana sattuma ja jumalan lahja, että vahingossa varasin vastaanottoajan Lasulle. Hän saa pitää tästä lähin terveydestäni huolta näissä asioissa.”

– Nainen 78 v –

“Olen saanut nopeaa ja hyvää palvelua.”

– Nainen 39 v –

“Lasaruksella olen kerran 1,5 v sitten käynyt ja oli paras gynekologi ikinä. Laittoi lähetteen julkiselle vaivani takia, ei todellakaan tullut rahastuksen makua.”

“Enkeli on olemassa tohtori Mitrofanoffin muodossa! Lämmin kiitos tähän astisista! Jatketaan heti tervehdyttyäni.”

– Nainen 75 v –