Esteettiset hoidot

Ikääntymisen aiheuttamia muutoksia ovat mm. rypyt, juonteet, ihon  veltostuminen, silmäpussit ja roikkuvat yläluomet. Näitä voidaan hoitaa yksinkertaisilla pistoshoidoilla ja laitehoidoilla. Pistoshoidot ovat useimmin botuliinihoitoja, täyteainehoitoja ja mesoterapiaa. Laitehoitoja ovat ultraäänihoito HIFUTM, radiofrekvenssihoito Fractora ja monipuoliset laservalohoidot. Nyt uutuutena JULIET FACELIFT – veitsetön alakasvojen kohotus, todella upein tuloksin! 

Esteettisiä hoitojamme ovat myös esim. huulten muotoilu täyteaineella , hampaiden valkaisu. Myös tatuoinnin vaalennus / poisto on osa esteettisiä hoitojamme. 

Esteettisiä hoitoja antavat ammatinharjoittaja-lääkäri Mitrofanoff ja ammatinharjoittaja-suuhygienisti Alena Remshu.

Ihon diagnostiikka
Ikääntymisen aiheuttamat muutokset kartoitetaan kosmetologin ja esteettisen lääkärin käynnillä. Visia-ihoanalytiikka näkee ihon alle ja täydentää kosmetologin suorittamaa kliinistä ihoanalyysiä ja ohjaa hoitojen suoritusjärjestystä. Lääkärin konsultaatiossa tehdään yhteenveto ja päätetään hoidoista.

Palvelut

Tohtoripalvelu itu

Pistoshoidot
(botuliini ja täyteaineet)

Rypyt, juonteet, piirteiden täyteläistäminen, huulten muotoilu - turvallisesti esteettiseltä lääkäriltä. Botuliinihoidot myös migreeniin tai liikahikoiluun.

Tohtoripalvelu itu

Radiofrekvenssihoidot

Fractora kiinteytyshoito ja Bodytite – Facetite – Necktite rasvaimut. Uututena Juliet facelift-menetelmä, jolla hoidetaan sekä kaula, että leukalinja ilman kirurgiaa.

Tohtoripalvelu itu

Mesoterapia, PRP
ja happokuorinnat

Loistavat hoidot erilaisille ihotyypeille ja -ongelmille. Mesoterapialla ja PRP:llä hoidetaan ihoa sisältäpäin räätälöidysti. PRP:llä myös lääketieteellisiä hoitoja.

Tohtoripalvelu itu

Hampaiden valkaisu

Käytämme Beyond™ -valkaisumenetelmää, joka on turvallinen ja tehokas tapa valkaista hampaat. Kevyt- ja tehovalkaisut suuhygienistiltämme.

Tohtoripalvelu itu

Ihosairauksien laservalohoidot

Ihomuutokset, kuten luomet, rasvaluomet ja skin-tagit. Hämähäkkiluomet, verisuonimuutokset, akne, ruusufinni, syylät, kynsisilsa. Myös gynekologisia hoitoja.

Tohtoripalvelu itu

Kosmetologia

Kosmetologiset hoitomme liittyvät läheisesti esteettisen lääketieteen toimenpiteisiin. Alustavat esteettiset konsultaatiot ennen lääkärin konsultaatiota.

Tohtoripalvelu itu

Esteettinen
laservalohoito

Tatuoinnin poistot, pysyvä karvanpoisto, ihon laserkuorinta, 3D- ja 4D-kasvojenkohotus, TightSculpt-selluliittilaser, silmäpussit, roikkuvat yläluomet.

Tohtoripalvelu itu

Ota yhteyttä

Ajanvaraukset Raumalle numerosta 044 058 6363 sekä Porin toimipisteeseen
044 058 6399.