Esteettinen kirurgia Rauma

Blefaroplastia – yläluomileikkaus

Ikääntymisen myötä silmien yläluomet saattavat valua alaspäin ja tuntua raskailta. Vaiva voi olla niin hankala, että se kaventaa näkökenttää. Yläluomen blefaroplastiassa ylimääräinen iho poistetaan leikkaamalla, ja toisinaan myös ylimääräistä rasvaa poistetaan. Toimenpide onnistuu hyvin paikallispuudutuksessa, ja leikkauksen jälkeen seurataan 1-2 tuntia. Ommel poistetaan noin viikon kuluttua toimenpiteestä.

Blefaroplastia – alaluomileikkaus

Silmäkuopan rasva voi alkaa pullottaa – puhutaan rasvatyrästä – silmäpussista. Ihminen näyttää silloin väsyneeltä. Toisinaan asiaa voidaan auttaa laserhoidoilla, joista on kerrottu muualla näillä sivuilla. Isot silmäpussit hoidetaan pysyvästi edelleen leikkauksella. Vaikka leikkaus tehdään ihon läpi, arpi on huomaamaton. Toimenpide onnistuu paikallispuudutuksessa, ja leikkauksen jälkeen seurataan 1-2 tuntia.

RF-rasvaimut

Paras keino hankkiutua eroon kiloista on laihduttaminen. Se on haastavaa, ja ellei rasvaylimäärä ole kovin runsas, erinomaisia tuloksia voidaan saavuttaa nopeasti rasvaimulla. Käyttämässämme RF-rasvaimussa ihoa samalla kiristetään, ettei se jää roikkumaan. Toimenpide tehdään huomaamattoman pienistä rei’istä. Kaikki onnistuu tumenesenssipuudutuksessa. Ihon lopullinen kiristyminen tapahtuu pikkuhiljaa noin 3-12 kuukauden kuluessa. Kotiin pääsee lyhyen seurannan jälkeen.

Ihomuutosten poisto

Luomi tai muu ihomuutos voi sijaita hankalasti, vaikkapa kasvoissa, silmän yläluomessa tai intiimialueella. Poisto edellyttää arviota järkevästä poistomenetelmästä, oikeista välineistä ja hyvästä toimenpidetekniikasta.

Esteettinen pukamapoimujen poisto

Peräpukamat aiheuttavat vaivoja aikansa ja saattavat itsestäänkin ’sammua’. Ne voivat jättää ihopoimuja, jotka vaikeuttavat intiimihygieniaa ja näyttävät epämiellyttäviltä. Näitä voidaan hoitaa joko laservalolla, RF-virralla tai kirurgisesti leikkaamalla. Toimenpiteet onnistuvat hyvin paikallispuudutuksessa ja toipuminen on nopeaa.