Esteettinen laservalohoito

Pysyvä karvanpoisto

Pysyvä karvanpoisto tapahtuu sarjahoitona 4-6 viikon välein, ja hoitokertojen minimimäärä on 4 kertaa. Varsin usein hoitoja otetaan kuitenkin 6-8 hoitotuloksen maksimoimiseksi.

Käytössämme on 2 laseria, jotka vaikuttavat hiukan eri tavoin, joten ellei ensimmäisen laserin (808 nm diodilaser) teho ole riittävä, voidaan hoitoa jatkaa toisella (1064 nm Nd:YAG laser).

Parhaiten laservalohoito tehoaa tummaan karvaan ja heikommin harmaaseen karvaan. Hoitokertoja riittävästi toistamalla päästään kuitenkin karvatiheyden vähenemiseen näissäkin karvoissa.

Ihon laserkuorinta

Laservalolla suoritettavat ihokuorinnat uudistavat ihoa ja silottavat syviäkin uurteita. Aknerpia voidaan hoitaa laserkuorinnalla. Fraktionaalisessa hoidossa valo annostellaan pieninä pisteinä, joiden väliin jää tervettä ihoa. Tämän pistelaserhoidon jälkeen iho palautuu punotuksesta yleensä päivässä parissa. Full-beam laser (kokovalon hoito) kuorii ihon kokonaan. Se on tehokkaampi kuin fraktionaalilaser ja usein yksi hoitokerta riittää. Hoidon jälkeen ihon toipuminen vie kuitenkin yleensä reilun viikon.

Sekä fraktionaali- että full-beam laserilla hoito voidaan ulottaa vain ihon pintakerroksiin (pinnallinen kuorinta) tai syvälle dermikseen asti (syvä kuorinta). Pinnallisen kuorinnan etuja ovat nopea palautuminen ja vähäinen pigmenttihäiriöiden riski, haittapuolena hoitokertojen useampi määrä vähäisemmän tehon vuoksi. Syvän kuorinnan etuna on hyvä hoitotulos jo yhden käsittelyn jälkeen mutta haittapuolena ihon voimakas turvotus ja punoitus 7-10 vuorokauden ajan hoidon jälkeen, sekä etenkin tummilla ihotyypeillä yleisemmät pigmenttihäiriöt.

Suositamme ehdottomasti aurinkovoiteen SPF 30-50 käyttöä 2-6 vk ennen hoitoa ja sen jälkeen, ja lisäksi ohjeistamme etenkin ennen keskisyviä ja syviä kuorintoja käyttämään ihoa valmistavia (priming) voiteita, ja hoidon jälkeen tulehdusta estäviä (conditioning) voiteita. Näillä keinoin ja asiakkaat oikeaan kuorintaan valitsemalla estetään pigmenttihäiriöiden esiintymistä.

3D- ja 4D-hoidot

Hoito on yksi veitsettömän kasvonkohotuksen muodoista ja kestää 40-50 minuuttia. Yhdistelemällä kahta laservalon aallonpituutta Nd:YAG ja Er:YAG saadaan hoitovaikutus kohdistumaan ihon pinnan lisäksi (kuorinta) myös syvälle kudokseen (kollageenin ja elastiinin määrän lisääminen). Hoidot ovat yleensä 2-3 kerran sarjahoitoja. Hoidon jälkeen iho punoittaa muutaman tunnin, ja hoitotulos kehittyy hiljalleen 3-6 kuukauden kuluessa.

TightSculpt - selluliittilaser

Hoito poistaa rasvaa ja kiristää ihoa. Ihon laatu paranee.

Vatsan alueen rasva ja veltostunut iho, jenkkakahvat, kaksoisleuka, pakaroiden selluliitti. Siinä muutama esimerkki hoidon aiheista. Kivuton hoito toteutetaan 2 viikon välein 4-6 kertaa.

Syvälaser tuhoaa rasvasoluja lämmöllä ja pintalaser kiristää ihoa. Hoidon kesto 30-60 minuuttia ja toipuminen välitön. Vartalon tukivaate on hyödyllinen. Tehokas hoito soveltuu, jos haluaa ohuemman rasvakerroksen ja tasaisen ihoa kiristävän vaikutuksen ilman kirurgiaa.

Smile Eye Lift (SEL)

Alaluomen silmäpussit hoidetaan tehokkaimmin kirurgisesti. Ellei halua kajoavaan leikkaukseen, vaihtoehto on tämä laserhoito, joka häivyttää silmäpussia sarjahoitona annettuna varsin tehokkaasti.

Hoidossa silmät puudutetaan tipoilla ja asetetaan silmäsuojat luomen ja silmämunan väliin. Pehmopistelaservaloa annostellaan alaluomen sidekalvon läpi rasvatyrään. Hoidon kesto noin 15 minuuttia kokonaisuudessaan. 2-4 sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitoa tarvitaan 2-4 kertaa vuodessa

Laserblefaroplastia (roikkuviin yläluomiin)

Hankalasti roikkuvat yläluomet hoidetaan tehokkaasti vain plastiikkakirurgin leikkauksella. Tämän laserhoidon aiheena on alkava yläluomien veltostuminen etenkin, mikäli henkilöllä on alaluomen alapuolella silmäpussimuodostusta. Hoito kiristää veltostunutta ihoa. Puudutetaan silmätipoin voiteella ja injektiolla. Hoidon jälkeen ylä-ja alaluomet punoittavat voimakkaasti noin 3 päivää.

Silmäkombohoito

Hoitoa suositellaan lievästi veltostuneihin yläluomiin, jos samanaikaisesti on pienet tai kohtalaiset silmäpussit. Hoitosarjaan kuuluu 3 SEL-hoitoa 2-4 vk välein ja yksi laserblefaroplastia.