Radiofrekvenssihoidot

Fractora kiinteytyshoito ja  Bodytite – Facetite – Necktite rasvaimut, Juliet Facelift-alakasvojen kohotus

Fractora kiinteytyshoito

Ellei halua kirurgista kasvojen kohotusleikkausta, voi harkita myös Fractora radiofrekvenssihoitoa (RF-hoito). Hoidettava alue puudutetaan ensin voiteella.

Hoidossa aiheutetaan pienillä neuloilla mekaaninen mikrotrauma hoitoalueelle, ja lisäksi bipolaarinen RF-virta lämmittää ihokudoksen, jolloin mikroarpi ylettyy laajemmalle. Toisaalta koko hoitoalueella ’lämpöshokki’ saa sidekudossolut heräämään: teho perustuu niiden tuottamien kollageenin ja elastiinin lisääntymiseen hoitojen aikana ja niiden jälkeen ihossa ja ihon alla. Hoitoa voi tavallaan verrata fraktionaaliseen laserhoitoon, mutta Fractorassa RF-virta hoitaa tehokkaasti myös hoitopisteiden välistä ihoaluetta.

Tehokas hoito esimerkiksi hamsteripusseihin, kaksoisleukaan ja ihon ryppyihin. Päinvastoin kuin HIFUhoitoa, tätä suositellaan myös yli 60-vuotiaille. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi annetaan yleensä 3 hoitoa 2-4 viikon välein ja tehostushoidot 1-2 kertaa vuodessa jatkossa.

Hoidosta toipuu heti, ja paluu arkeen on välitön. Kasvot saattavat punottaa 1-2 vuorokautta.

Alla olevissa kuvissa on saavutettu Fractora-hoidon optimaalinen tulos

fractora tulos
Ennen ja jälkeen
Fractora tulos
Ennen ja jälkeen
fractora tulos
Ennen ja jälkeen
fractora tulos
Ennen ja jälkeen

Bodytite/Facetite/Necktite rasvaimut

Hoidot soveltuvat erityisen hyvin alueille, joissa on ylimääräistä rasvaa ja ylimääräistä ihoa. Tumesenssi-paikallispuudutus poistaa kiputunnon ja hoito on polikliininen. Hoidossa ihoon tehdään pieni reikä, jonka kautta hoitopää viedään ihon alle. Radiofrekvenssivirta (RF) kuumentaa rasvakudoksen ja sitä on helpompi poistaa imulla. RF myös vaikuttaa ihoon kiristävästi, jolloin alueen iho ei jää epätasaiseksi.

Hoidon jälkeen pidetään puristavaa sidosta muutama viikko, koska turvotuksia esiintyy yleensä reilusti. Iho kiristyy heti hiukan, mutta lopullinen kiristyminen tapahtuu 3-12 kk kuluessa kollageenin määrän lisääntyessä ihossa.

Kasvojen alueella kaksoisleuka ja hamsteripussit ovat yleisiä hoidon kohteita. Vartalon alueella jenkkakahvat, olkavarren roikkuva liikakudos ja raskauden jälkeinen roikkuva alavatsa, ovat muita yleisiä hoitoalueita.

Komplikaatioita esiintyy vähän. Yleisimpiä ovat voimakas turvotus ja isot mustelmat ja toimenpidealueen tulehtuminen.

Juliet Lift alakasvojen kohotus RF-tekniikalla

Toimenpiteellä hoidetaan mm hamsteripusseja, kaksoisleukaa, kalkkunakaulaa, eli alakasvoihin kertynyttä ylimääräistä rasvakudosta, joka on melko yleistä ja vaikeahoitoista ’kevyin menetelmin’ ilman arpia. Ennen tätä on usein ainut vaihtoehto pitkäkestoiseen tulokseen ollut kirurginen kohotus, josta toipuminen vie pitkän ajan. Nyt Suomessakin on todellinen vaihtoehto kohotuskirurgialle.

Juliet Lift on Veronalaisen plastiikkakirurgin, Paolo Rovattin, kehittämä menetelmä, jossa käytetään RF-rasvanpoistotekniikkaa. Juliet Lift tehdään  paikallispuudutuksessa. Leuan alle tulee kolme, noin 1.5 mm kokoista reikää, joista toimenpide suoritetaan. Ylimääräinen rasva kuumenee ja se imetään pois.  FaceTite-tekniikalla kiristetään iho. Lisäksi tietyille alueille toimenpiteen lopussa tehdään Fractora hoito, jota suositellaan myös 1 ja 2 kk kuluttua leikkauksesta uusittavan.

3-5 pv pidetään tiukkaa taitosta yötä päivää ja tämän jälkeen 2 vk ajan öisin.

Ei kipuja, ei mustelmia.

Ensimmäiset hoidot kirurgi Pier Paolo Rovatti Veronasta antoi 7 v sitten, ja hoidetuilla tulos on pysynyt tähän saakka.

Jos hoito on ensimmäisellä kerralla annettu taitavasti, sen voi uusia tai tehdä myöhemmin kirurgisen kasvojenkohotuksen.

Kaikki eivät sovellu hoitoon, joten arvioimme sinut ensin konsultaatiossa.  Jos asut  kaukana, voimme tehdä konsultaation kuvasi perusteella.  Jos rasvaa ei ole tarpeeksi, kiristyminen ei onnistu niin hyvin.

Klinikkamme on Suomessa ensimmäinen ja ainoa, joka antaa hoidon täsmälleen kuin sen keksijä Paolo Rovatti. Olemme tiimimme kanssa Paolon Veronan klinikalla harjoitelleet menetelmää hänen kanssaan. Omien hoitojemme tulokset ovat olleet hyviä. 

Haluamme tarjota sinulle parhaat puitteet, joten toimenpide suoritetaan leikkaussalissamme.

Radiofrekvenssihoidot 1
Kuvissa näet Dr. Rovattin valmiin lopputuloksen, sekä Lasarus Mitrofanoffin alustavan tuloksen, vain 3 päivää toimenpiteestä. Tulos kehittyy ja paranee muutamien kuukausien kuluessa.

Katso lisää  tuloksiamme FACEBOOK tai  Instagram.

Alla olevissa kuvissa optimaaliset tulokset Bodytite/Facetite/Necktite

bodytite tulos
Ennen ja jälkeen
Radiofrekvenssihoidot 2
Ennen ja jälkeen
bodytite tulos
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
Tohtoripalvelu Itussa tehdään facetite toimenpiteitä
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen
facetite tulos
Ennen ja jälkeen