Hampaiden valkaisu Pori

Ennen valkaisua

Hampaiden valkaisu tehdään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ennen toimenpidettä suuhygienisti haastattelee lääke-, sairaus- ja suusairaushistorian, ja yhdessä mietitään millainen valkaisu olisi soveltuvin.

Käytetty menetelmä

Käytämme Beyond -valkaisumenetelmää, joka on turvallinen ja tehokas tapa valkaista hampaat. Innovatiivinen LightBridge valotekniikka yhdistää halogeenin ja LED-valotekniikan tuottaakseen tehokkaan vaikutuksen. Lampun optinen suodatin poistaa kipua aiheuttavat lämpö- ja ultraviolettisäteet. Menetelmä takaa hyvän lopputuloksen ja miellyttävän hoitokokemuksen.

 

Tehovalkaisu ja kevytvalkaisu

Vaihtoehtoina ovat teho- ja kevytvalkaisu. Tehovalkaisu kestää noin tunnin – siinä käsitellään hampaat 3 kertaa, kukin käsittely kestoltaan 15 minuuttia. Lopputuloksena 4-10 astetta vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Kevytvalkaisussa hampaat käsitellään kerran ja toimenpide kestää 25 minuuttia. Kevytvalkaisu kirkastaa hampaiden väriä ja sopii tehovalkaisun tuloksen ylläpitoon. Kevytvalkaisulla saadaan 1-4 astetta vaaleammat hampaat. Hampaiden valkaisun lopputulos on aina yksilöllinen.

hampaanvalkaisu tohtoripalvelu itu